Wat betekent ‘prefab’?

De term prefab wordt gebruikt voor veel verschillende toepassingen in de bouwwereld. De betekenis van prefab is dat het van tevoren gefabriceerd is (pre-fabrication).

Wat houdt dit in?

Kort door de bocht betekent dit dat het product direct klaar is voor gebruik. Bij ons betekent dit dat het product kant en klaar geleverd wordt. U hoeft dus zelf niks meer te doen aan de raamdorpelstenen behalve het installeren. Zo kan iedere vakman die overweg kan met een zwaaihaak, waterpas en mortel een raamdorpelsteen monteren. Het resultaat? Een mooi afgewerkte raamdorpel

Wat betekent dit voor Prefab Raamdorpel?

Via onze vernieuwde bestelapplicatie stelt u gemakkelijk de benodigde raamdorpelstenen samen. Nadat u uw gegevens bij ons achter heeft gelaten zorgen wij ervoor dat uw bestelling in orde wordt gemaakt. Zo zult u binnen 10 werkdagen uw raamdorpels ontvangen door onze eigen bezorgdienst. De raamdorpelstenen zijn hierna gemakkelijk aan te leggen.

Waarom bestellen bij Prefab Raamdorpel?

Prefab Raamdorpel is onderdeel van Takkenkamp, een familiebedrijf dat jarenlange ervaring heeft met onder andere isoleren en restaureren. Bij ons kunt u rekenen op een snelle en kwalitatieve bestelling!