Natuursteen raamdorpel

Bent u op zoek naar een natuursteen raamdorpel? Dan bent u bij Prefab Raamdorpel aan het juiste adres. Wij leveren kant en klare raamdorpels op iedere gewenste lengte, kleur, materiaal en afwerking. Snel, eenvoud en kwaliteit tegen een scherpe prijs! Bekijk ons assortiment en stel uw eigen raamdorpel samen.

Wat is een raamdorpel?

Een raamdorpel is onderdeel van de gevel en voorkomt dat regenwater direct op of in de onderliggende gevel loopt. Daarnaast blijft de gevel langer schoon, omdat vervuilt water niet direct langs het huis kan lopen. Bij beton of steen wordt meestal de naam raamdorpel gebruikt. Worden ze gemaakt van kunststof of metaal, dan spreekt men meestal van een waterslag. In de praktijk vervullen zowel raamdorpels als waterslagen dezelfde functie.

Waarom kiezen voor Prefab Raamdorpel?

Achter Prefabraamdorpel.nl staat het team van Takkenkamp met een basis van 70 jaar ervaring als familiebedrijf. Takkenkamp staat voor kwaliteit toevoegen, aan onze omgeving, uw onroerend goed, onze medewerkers en het milieu. Wij leveren kant en klare raamdorpels op iedere gewenste lengte, kleur, materiaal en afwerking. Wij werken hierbij samen met Terca en St. Joris raamdorpelstenen.

  • Duurzaam
  • Eenvoudig
  • Volledig afsluiting
  • Snel
  • Klantvriendelijk
  • Scherpe prijzen

Uw raamdorpel van natuursteen online samenstellen

Stap 1: stel uw raamdorpels samen
Met onze vernieuwde bestelapplicatie kunt u snel en eenvoudig uw benodigde raamdorpels samenstellen van alle bekende merken en modellen.

Stap 2: laat uw gegevens achter
Uw bestelling wordt direct bij onze magazijn medewerkers afgeleverd waardoor een snelle afhandeling mogelijk is. Uw factuur is online in te zien.

Stap 3: plaats uw order
Binnen 10 werkdagen zullen uw raamdorpels geleverd worden door onze eigen bezorgdienst. Snel en zonder beschadigingen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze raamdorpels en vraag direct een offerte aan.

Vraag offerte aan